News

Când își vor boteza Valentina Pelinel și Cristi Borcea gemenele

Verdict.ro
October 22, 2018 12:30 PM

Cristi Borcea are planuri mari cu Valentina Pelinel. Actuala lui soție este însărcinată cu gemene, bucurie imensă pentru familia lor. După nunta celor doi, urmează acum botezul gemenelor. Fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit când va avea loc frumosul eveniment.

Când își vor boteza Valentina Pelinel și Cristi Borcea gemenele

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a luat prin surprindere întreaga lume. Cine s-ar fi gândit, însă, că vedeta va fi mamă de gemene. Cristi Borcea are 48 de ani și șapte copii. Omul de afaceri nu știe dacă se oprește aici sau dacă va mai face și alți copii, de un singur lucru este sigur, acela că Valentina Pelinel este ultima femeie din viața lui.

Cristi Borcea a dezvăluit când va avea loc botezul gemenelor și cum va fi petrecerea. Chiar dacă încă nu s-au născut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea își doresc o petrecere mare pentru fetițele lor.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristi Borcea

Am avut mulţi prieteni care ar fi vrut să vină, dar a fost ceva restrâns. În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi.”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Așadar, botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel va avea loc în vara anului 2019. Cu siguranță petrecerea va fi una foarte reușită. Cei doi nu s-au gândit încă dacă evenimentul va avea loc în București sau în Budapesta.