News

Care este starea Anamariei Prodan la o săptămână după ce a ajuns la urgențe

Verdict.ro
November 8, 2018 13:30 PM

Pe 1 noiembrie,  Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital. Starea ei de sănătate nu era una tocmai bună. Impresara a trecut printr-o perioadă agitată, iar lucrul acesta s-a putut observa.

Care este starea Anamariei Prodan la o săptămână după ce a ajuns la urgențe!

Vedeta a ajuns la un spital din București în jurul orei 23:30. Anamaria a sunat la 112, iar o salvare a venit de urgență în locul în care aceasta se afla. Medicii de pe ambulanță au luat-o și au dus-o de urgență la spital. Potrivit informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan era foarte slăbită și transfigurată de durere.

La scurt timp de la această întâmplare, vedeta a postat pe Instagram câteva imagini de la filmările pentru emisiunea „Gospodar fără pereche”. Cum îi stă în fire, vedeta apare în imagini zâmbind.

În ultima ei fotografie de pe Instagram, însă, Anamaria pare fie tristă, fie puțin obosită. Cel mai probabil, adevărată este a doua variantă, dat fiind și faptul că vedeta s-a fotografiat chiar înainte de a adormi.

@anamariaprodanreghecampf #goodnight

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Evident, fiecare fotografie ne „arată” într-o altă ipostază. Anamaria și-a obișnuit, însă, prietenii virtuali să o vadă mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate că nu zâmbea larg, impresara a primit numeroase comentarii pozitive.

„Ești frumoasă. Specială din toate punctele de vedere. Nu ai nevoie de astfel de poze. Astea țin de intimitatea ta. Ai demonstrat tot ce poți. Ești capabilă, deșteaptă …….. nu-ți lipsește absolut nimic. Să fii doar liniștită, împăcată și să te bucuri de realizările tale. Atât. Nu e nevoie de altceva. Sincer!”

„O femeie cu o frumusețe aparte! Superbă! 🏅”

Doar unul dintre fanii vedetei părea îngrijorat văzând fotografia: „Ochi umezi, răvășiți?!!!”.