News

Carmen Iohannis a ales o ținută simplă pentru prima zi de școală

andreea voicu
September 9, 2019 17:33 PM

Luni, 9 septembrie, a început un nou an școlar. Ca deobicei, Carmen Iohannis a fost prezentă la festivitatea de deschiderea a noului an școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Prima Doamnă a României a atras atenția cu ținuta simplă pe care a ales-o pentru prima zi de școală.

Pe aceeasi temaCe ținută a purtat Carmen Iohannis la petrecerea aniversară a Prințului Charles

Carmen Iohannis a ales o ținută simplă pentru prima zi de școală

Se știe că soția președintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a zecea profil ‘Științe ale naturii bilingv engleză’. Carmen Iohannis a purtat o ținută elegantă și a atras toate privirile cu o rochie bleu, simplă, până deasupra genunchilor. Ca accesorii a avut o poșetă nude, iar în picioare a purtat o pereche de sandale deschise la culoare.

‘E o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine’, a spus Carmen Iohannis, potrivit Mediafax.

Vezi mai multe imagini cu Carmen Iohannis, de la festivitatea de deschidere a noului an școlar, pe site-ul tribuna.ro.