News

Ce a avut Mihai Trăistariu de spus despre Ester Peony, câştigătoarea selecţiei naţionale Eurovision

andreea voicu
February 19, 2019 09:45 AM

Piesa ”On a Sunday”, cântată de Ester Peony, a câştigat selecţia naţională pentru a reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai la Tel Aviv, în Israel.

Mihai Trăistariu a avut şi el un cuvânt de spus despre câştigătoarea de anul acesta. Solistul nu a mai participat la Eurovision, deşi a fost selectat în semifinale.

Mihai Trăistariu a hotărât să-și retragă piesa «Baya» pe motiv că preselecțiile nu au fost realizate conform regulilor. El este foarte dezamăgit de cum au decurs preselecțiile anul acesta și a hotărât să-și retragă piesa din concurs.

Ce a avut Mihai Trăistariu de spus despre Ester Peony, câştigătoarea selecţiei naţionale Eurovision

Mihai Trăistariu, unul dintre veteranii Eurovisionului, a decis anul acesta să se retragă din competiție. A vrut să-și încerce norocul în Belarus, însă gripa i-a dat planurile peste cap. La scurt timp după ce a aflat că Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv, solistul a reacționat pe rețelele sociale, menționând că este mulțumit de rezultat.

Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare … Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige!

Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision. Și pe YouTube, și pe Facebook”, a scris Trăistariu pe Facebook.

Mihai Trăistariu s-a arătat deranjat de faptul că trupa ‘Humans’, cea care a câştigat în 2018, nu a fost invitată să cânte în finala de duminică.