News

Ce a dezvăluit Cabral despre sarcina soției lui. „Dacă ești imbecil, cumperi doar un ecler ..”

adelina.duinea
October 10, 2018 16:36 PM

Se spune că nu există femeie însărcinată, care să nu aibă pofte. Cu toate acestea, Andreea Ibacka se pare că este extrem de „cumințică” și nu prea are pofte nocturne.

Pe aceeasi temaDelia a vorbit sincer despre relația pe care o are cu tatăl ei

Ce a dezvăluit Cabral despre sarcina soției lui. „Dacă ești imbecil, cumperi doar un ecler ..”

Mai mult, soțul său, Cabral Ibacka o consideră perfectă din acest punct de vedere. Invitat într-o emisiune de televiziune, Cabral a povestit totul despre sarcina Andreei Ibacka, scrie Spy News.

„Este efectiv perfectă, nu are nevoie de nimic, niciodată. Ies eu de nebun, la 2 noaptea să îi iau ceva. Ea doar se uită așa la mine, cu ochii de căprioară. La început mai ziceam așa, că nu cred că mănâncă nimic până la 6 luni, iar ea zicea: eu cred că mănâncă, dacă mai vrei viață în casa asta. 

Dacă ești imbecil, iei doar un ecler, dar dacă ești deștept, pui roți și iei tot raftul. Eu nu sunt pofticios, eu sunt mâncău, eu mănânc de poftă. Prin casă am schimbat una, alta, mai avem de lucru. În două săptămâni ar trebui să fim gata.

Oricum, bani nu mai avem demult…bine, muncitorii încă nu știu. Sunt implicat în tot ceea ce mă privește. Eu spăl, eu schimb, eu fac băița. Am experiență de 16 ani. Pentru moment, stăm cuminței, pentru că avem un copil de crescut, dar vom începe să mișunăm, de la câteva luni încolo”, a povestit Cabral, într-o emisiune de televiziune.

Cabral face parte din grupul tăticilor moderni, care nu se dau în lături de la experiențe mai puțin plăcute, care cu siguranță sunt necesare pentru viitori părinți nerăbdători să își cunoască bebelușul.