Living

Ce comentariu indecent i-a lăsat Kim Kardashian soțului ei, Kanye West

nicoleta.ispasescu
September 27, 2018 12:13 PM

Kim Kardashian și-a șocat fanii după ce a scris un comentariu indecent și obraznic la ultima postare a soțului ei, Kanye West, pe Instagram.

Pe aceeasi tema

Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul pe podium la doar cinci ani

Deși prin prisma carierei lor, atât Kim, cât și Kanye, sunt destul de ocupați și își petrec destul de mult timp separați, în orașe diferite, cei doi știu cu siguranță cum să-și păstreze dragostea în priză – prin flirturi pe Instagram.

Kanye West tocmai își postase o fotografie cu el pe Instagram, într-o pereche de pantaloni gri de trening și adiași Yeezy, iar Kim nu a putut rezista și a lăsat un comentariu, ca o sugestie obraznică.

Superstarului celebrului reality-show „Keeping Up With The Kardashians” a scris la fotografia soțului ei Kanye West următorul comentariu: „Provocarea pantalonilor gri de trening? Lasă-mă să văd!”, la care a adăugat un emoticon care râde cu lacrimi.

Provocarea „pantaloni gri de trening” este virală pe Internet și este o modalitate prin care bărbații își arată organul genital prin pantalonii gri.

Kim Kardashian, comentariu indecent la fotografia soțului ei, Kanye West, după ce acesta a anunțat că se mută în Chicago

Se pare că vedeta l-ar fi iertat pe Kanye West, după ce acesta a anunțat recent că se va muta în orașul său natal, Chicago.

Rapperul a declarat unei mulțimi din Chicago că: „Trebuie să vă spun că mă mut în Chicago și nu mai plec niciodată”.

Zvonurile au spus, însă, că asta nu va presupune și mutarea lui Kim acolo: „Întreaga viață a lui Kim este în LA – familia, birourile, antrenorul, stiliștii și staff-ul ei. Aproximativ 25 de oameni ar trebui să se mute cu ea!”.

„Ea iubește faptul că micuții ei pot crește alături de verișori și iubește să își vadă mama și surorile în fiecare zi. Ea nu a trăit niciodată în alt loc în afară de LA, și este supărată că soțul ei Kanye a spus lucruri de genul ăsta public, când ei nici măcar nu au vorbit despre mutare. Ea i-a spus că acest lucru nu se va întâmpla”.