News

Ce face Anamaria Prodan de sărbători. „De sărbători vreau să ..”

Verdict.ro
December 7, 2018 15:44 PM

Anamaria Prodan are o familie fericită și nu intenționează să divorțeze de soțul ei așa cum s-a spus. Prezentatoarea TV s-a întors recent din Dubai, și a oferit amănunte interesante despre căsnicia ei.

Ce face Anamaria Prodan de sărbători. „De sărbători vreau să ..”

„Acolo locuim (n.r. Dubai). Dacă primeşte el ofertă pleacă el şi mă întorc eu. În Dubai sunt copiii noştri. Sunt la şcoală acolo toţi. De sărbători vreau să stau acasă, să nu văd pe nimeni. Acasă la Snagov. Vin, dar copiii mei sunt mari”, a povestit Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Libertatea.

„Noi suntem o familie normală. Fiecare are o meserie, eu sunt femeie de carieră, şi de familie şi de carieră. Eu muncesc şi am o emisiune în România care-mi ocupă cam şase luni de filmare non-stop. El antrenează în fiecare zi în Emirate. N-are cum să vină în fiecare zi să mă vadă.

Mă duc eu când şi când, nici nu sunt obligată să anunţ când plec din ţară. Numai că nu mă lasă soţul să pun poze pentru că lumea este rea. În general cu noi. (…) Păi nu sunt sexy, sunt perfectă! A fost vreo clipă când n-am avut vreo încredere în mine? A fost vreo clipă când v-am dezamăgit? Aam cel mai frumos bărbat de pe pământ”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

Zilele trecute, Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de partenerul ei de viață, Laurențiu Reghecampf, cei doi fiind mai fericiți decât niciodată.