News

Ce familie frumoasă are solistul trupei Voltaj! Călin Goia și soția lui au doi băieți și o fetiță

adelina.duinea
February 14, 2019 10:52 AM

Cunoscut drept o fire discretă în privința vieții personale, Călin Goia a făcut, în urmă cu ceva timp, în exclusivitate pentru Click!, mai multe dezvăluiri despre familia sa.

Ce familie frumoasă are solistul trupei Voltaj! Călin Goia și soția lui au doi băieți și o fetiță

„Am doi băieți, unul de șapte și jumătate (Petru, n.r.) și unul de șase și trei luni (Tudor, n.r.). Ei au atât de multă energie, încât ne-au dat gata pentru o perioadă. Acum să vedem… Nu zicem că nu se va întâmpla vreodată. Pericolul e să mai iasă încă un băiat… Atunci va dărâma toată casa. Copiii sunt cel mai minunat lucru. Întotdeauna e bine să nu spui nu unui copil sau să spui de-acum nu mai fac niciodată. Dacă va fi să fie, va apărea și fetița.”

Citește și: Ce face acum Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu

Asta declara artistul 2015, pentru ca un an mai târziu să devină tată de fetiță! „Am o fetiță frumoasă, Maruca, și, vă spun sincer, sunt extrem de fericit! Eu și Andreea ne-am dorit din tot sufletul o fiică, mai ales că mai avem doi băieți, Tudor si Petru, care sunt deja la școală. E minunat ce ni se întâmplă și sper ca totul să meargă la fel de bine în familia noastra și de acum înainte”, a declarat Goia, pentru Wowbiz.

„Soția mea e fotograf, lucrează cu multe publicații, are proiectele ei artistice și ..”

„Trebuie eu să-mi fac un raport echilibrat între profesie și familie. Sunt perioade când n-am ce să fac și sunt cu formația Voltaj în activitate intensă, dar încerc să compensez ulterior, dedicând mult timp familiei.

Așa că eu zic că reușesc să păstrez un echilibru și sunt foarte implicat în viața copiilor mei. Eu îi duc la școală, la tot felul de activități extrașcolare.

Citește și: Ce frumoasă este soția artistului Laurențiu Duță! Se iubesc de 26 de ani

Îmi place să mă implic și să pun umărul, chiar dacă e greu, pentru că atunci faci parte din viața lui, nu când ai zece mii de ajutoare… Mai văd cupluri în care ei se plimbă prin parc, de mână, și copilul cu bona în spate.

Nu înțeleg… Avem și noi bonă, să ne ajute, că nu am putea chiar singuri-singurei, la ce activitate avem și soția mea, și eu, dar niciodată când suntem noi în jurul lor nu e nevoie de o altă persoană. Ea e destul de ocupată. E fotograf, lucrează cu multe publicații, are proiectele ei artistice și e și ea destul de ocupată”, a mai declarat cântărețul pentru Click!.