News

Ce fericiţi sunt împreună Liviu Vârciu şi Anda Călin! Au plecat în vacanţă

andreea voicu
April 6, 2019 10:45 AM

Liviu Vârciu şi Anda Călin sunt din nou un cuplu, după ce au decis să îşi mai dea o şansă. Apropiaţii celor doi susţin că Liviu Vârciu a primit-o înapoi pe mama fetiţei sale, după ce s-au despărţit anul trecut. Cei doi au o fetiţă, pe nume Anastasia.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Liviu Vârciu s-a întors la mama fetiţei lui

De când s-au separat de comun acord, Anda Călin nu s-a afişat cu alţi bărbaţi, lucru pe care prezentatorul tv l-a apreciat şi a decis să se împace cu bruneta.

”Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, declara Liviu Vârciu, anul trecut.

Ce fericiţi sunt împreună Liviu Vârciu şi Anda Călin! Au plecat în vacanţă

Acum, că sunt iar împreună, Liviu Vârciu şi Anda Călin au plecat împreună în vacanţă. Cei doi au ales să sărbătorească povestea lor de iubire departe de România şi au ales să plece în Cipru. Din pozele publicate pe reţelele de socializare, Liviu şi Anda sunt fericiţi şi se bucură unul de compania celuilalt. Prezentatorul tv a vrut să arate tuturor că s-a ‘potolit’ şi a publicat o imagine cu Anda Călin, pe Instagram, după foarte mult timp.

Liviu Vârciu şi Anda Călin s-au împăcat la aproape jumătate de an de la separare. Chiar Liviu Vârciu a făcut marele anunţ.

”Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a conchis Liviu Vârciu,  la emisiunea ‘Xtra Night Show’.

Prezentatorul tv a mai fost căsătorit, în perioada 2009-2010. Pe vremea când făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei relaţii s-a născut și prima fetiță a artistului, Carmina. Cei doi nu au fost căsătoriţi.

 

View this post on Instagram

 

Lăsați invidia deoparte!🤪

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on