News

Ce frumoasă este soția artistului Laurențiu Duță! Cuplul se iubește de 26 de ani

adelina.duinea
February 13, 2019 16:12 PM

Laurenţiu Duţă şi soţia lui, Ianula, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 26 de ani. Artistul a dezvăluit pentru Antena Stars cum a început totul, care este secretul unei căsnicii reuşite şi cât de mult a contat faptul că şi-a ţinut familia departe de ochii curioşilor.

Ce frumoasă este soția artistului Laurențiu Duță! Cuplul se iubește de 26 de ani

Laurenţiu Duţă şi soţia lui, Ianula, fac parte dintre cuplurile care s-au cunoscut în primii ani de viaţă şi au împărţit băncile aceleiaşi şcoli, fără să ştie că, sunt predestinaţi să ajungă împreună. Anii au trecut, s-au revăzut în 1993 şi de atunci, sunt nedespărţiţi.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez.

Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mică vedetă a şcolii.

Citește și: Cum arată acum marea iubire a lui Ion Țiriac! Sophie Ayad ..

Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”,a povestit Laurenţiu Duţă pentru Antena Stars.

Artistul a recunoscut că el nu este gelos pentru că are încredere deplină în soţia lui

Secretul căsniciei lor, de fapt, constă în faptul că s-au înţeles şi s-au influenţat reciproc, de-a lungul anilor. În plus, au ţinut viaţa de familie cât mai departe de ochii lumii, lucru care într-un final, le-a fost benefic, scrie Spy News.

Viaţa noastră de familie am încercat s-o ţinem puţin mai departe de ochii presei şi a lumii”a mai spus Laurenţiu.

Citește și: Ți-l mai amintești pe actorul Dan Bordeianu? Cum arată și ce face actorul acum