News

Ce îi reproşează Alina Puşcaş soţului său, după ce a rămas gravidă a treia oară

andreea voicu
February 22, 2019 11:21 AM

Alina Puşcaş, în vârstă de 33 de ani, a confirmat că este însărcinată pentru a treia oară. Deşi este fericită că va deveni mamă din nou, vedeta a recunoscut că nu îi este deloc uşor, căci actuala sarcină este mai grea decât celelalte două.

Pe aceeasi tema

Alina Pușcaș, despre a treia sarcină: „Îmi este zilnic rău”

Ea este căsătorită cu medicul Mihai Stoenescu şi mai au împreună doi copii, pe Melissa (2 ani jumătate) şi Alexandru, 3 ani şi 5 luni.

Indiferent ce sex are bebelușul din burtică, cert este că soțul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, a primit vestea că familia se va mări cum nu se poate mai bine, căci aceasta era dorința lui cea mai mare: trei copii.

Ce îi reproşează Alina Puşcaş soţului său, după ce a rămas gravidă a treia oară

Prezentatoarea de la ‘Te cunosc de undeva’ a mărturisit că a fost panicată înainte de a afla că este iar gravidă. A crezut că suferă de ceva grav, mai ales că s-a confruntat cu stări de greaţă şi ameţeli. În prezent, Alina Puşcaş se relaxează la ski, în Elveţia, împreună cu partenerul ei.

”Aş fi renunţat la vacanţă dacă ar fi fost aici în România. Oricum o să schiez mai încet. Am schiat în decembrie, când ştiam că am vreo lună, dar aveam vreo două. Primul test a ieşit pozitiv a ieşit pe 27 decembrie. Atunci am zis: «A, ok, e sarcină! Aleluia». Nu înţelegeam acele dureri de cap, musculare şi starile de greaţă. Eu am crezut că am altceva, jur. M-am gândit la tot felul de boli, pentru că mi-am făcut multe teste de sarcină şi nu au confirmat că aş fi însărcinată. Noi ne doream, dar am zis ca abia acum prin martie-aprilie să renunţ la contraceptive.

Îmi doream să mai stau şi eu la plajă în bikini şi să mă plac. I-am zis să mă mai lase puţin… Noi suntem împreună de 4 ani. Primul copil, Alex, are 3 ani şi 5 luni, Melissa are 2 ani şi 2 luni şi al treilea e pe drum. Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată”, a mărturisit Alina Puşcaş, la Antena 1.

 

View this post on Instagram

 

💙💙💙💙💙no words, just snow, mountains & us #fun #friends #mountains #swiss #ski

A post shared by alina puscas (@alina_puscas_) on