News

Ce relație are Feli cu „soacra” ei? „Pentru început trebuie să ne obișnuim.”

adelina.duinea
October 11, 2018 14:22 PM

Feli trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista va naște în curând și așteaptă cu nerăbdare ca fetița ei să vină pe lume.

Interpreta nu este singură. Mama ei, dar și mama iubitului, pe care vedeta o consideră ca fiind o „a doua mamă”, vor fi în permanență alături de ea. Se pare, așadar, că artista se înțelege de minune cu „soacra”.

Ce relație are Feli cu „soacra” ei? „Pentru început trebuie să ne obișnuim.”

Într-un interviu acordat în emisiunea „Prietenii de la 11”, Feli a mărturisit cum stă cu pregătirile pentru venirea pe lume a primului ei copil.

„O să fiu ca o fetiță care se joacă „de-a bebele”. Sunt foarte fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept.. Mă va ajuta mama și mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp…să ne obișnuim.

Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1, potrivit Libertatea.