News

Ce-și dorește Adda de Crăciun. „Îmi doresc să ne ..”

adelina.duinea
December 5, 2018 12:11 PM

Una dintre cele mai dragi amintiri din acea perioadă este primul Crăciun cu Riki, cațelul care i-a devenit cel mai bun prieten.

Ce-și dorește Adda de Crăciun. „Îmi doresc să ne ..”

Și pentru că iubește foarte multe animalele, în special pe Bubu, cățelul de acum, artista a pregătit o rugăminte specială pentru Moș Crăciun.

„Anul acesta am scris eu scrisoarea către Moș Crăciun în numele lui Alex, fiul nostru, dar și în numele meu. Îmi doresc foarte mult să ne mai luăm un câine și din câte am „discutat” cu Alex, care are 2 ani, vrea și el. ☺ Așa că i-am dat scrisoarea lui tati și așteptăm cuminți. :))”, a spus artista, potrivit Libertatea.

Și pentru că perioada sărbătorilor este preferata ADDEI, artista se bucură de toate tradițiile. În acest an își dorește să petreacă sărbătorile la munte, de unde nu vor lipsi nici colindele.

„Îmi place mult un colind pe care îl știu de când eram mică. „Asta e seara mare” mai puțin cunoscut, dar cred că asta îl face atât de special. Și, desigur, ne vom uita împreună și la filmul „Singur acasă”, preferatul nostru de Crăciun”, a mai spus Adda.