News

Cezar Ouatu, despre experiența trăită la X Factor UK: „M-am simțit aruncat într-o cușcă cu lei”

nicoleta.ispasescu
September 28, 2018 13:52 PM

Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a vorbit despre audiţiile show-ului „X Factor UK“, unde a reuşit să-i ridice în picioare pe jurați, Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson, care au avut-o numai cuvinte de laudă privind interpretarea românului.

Pe aceeasi temaIulia Albu a analizat ținuta lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie

Cezar ne-a mărturisit că a fost extraordinar de emoționantă experiența de acolo, deși nu este străin de sfera internațională, iar faptul că nu a avut niciun fel de repetiție înainte l-a făcut pe acesta să se simtă ca într-o „cușcă cu lei”.

„A fost extrem de emoționantă, cred că una dintre cele mai emoționante, eu cântând, de altfel, pe scene mari, de la scenele operelor, la Eurovision, am cântat în fața a zeci de mii de oameni. Acolo, însă, a fost așa…m-am simțit aruncat într-o cușcă cu lei, fără nicio repetiție, pur și simplu…<<Acum e rândul tău>> și trebuie să gestionez situația foarte rapid, să stăpânesc emoția, să produc și să am emisia cum trebuie”.

Cezar a fost surprins să vadă că jurații, idolii săi și publicul s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat furtunos. La final, acesta a izbucnit în lacrimi, îngenunchind în fața lor.

„Când am văzut reacțiile imediate, nu am mai rezistat nici eu, am ingenunchiat în lacrimi, m-au trecut tot felul de fiori, de gânduri către tatăl meu, către iubita mea, către mama și toți cei dragi. Când eram mic mă imaginam pe scene mari, dar niciodată în fața unor idoli. Să-l aud pe Robie spunându-mi că sunt campionul lumii…A fost un șoc. Trebuie să recunosc că nu mă așteptam. Pentru mine a fost un feedback foarte important și ecourile foarte bune în fața unui public și a unei audiențe noi. Nu m-au văzut niciodată, m-au văzut pentru prima dată. Pentru mine este o confirmare”.

„A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii“, l-a complimentat starul Robbie Williams, în timp ce soţia sa, actriţa Ayda Williams, i-a mărturisit lui Cezar Ouatu că a făcut-o să plângă – „Mi-ai adus lacrimi în ochi. Bravo! E un mare «da»“.

Prietenii și familia i-au fost alături în cel mai important moment din carieră

Familia, prietenii și iubita i-au fost alături lui Cezar în cel mai important moment din carieră și crede că tatăl lui ar fi fost foarte mândru de el.

Cezar Ouatu a avut o legătură special cu tatăl lui, flautistul Florin Ouatu, care s-a stins din viață în urmă cu 8 ani (2010). El ne-a mărturisit că plângeau și se îmbrățișau după fiecare audiție importantă: „Mama are o fire mai spartană: Ee, nu-i problemă, mă așteptam. Tata era mult mai sentimental, plângeam, ne îmbrățișam. Iubita mea, la fel, tot o fire spartană, ea știe ce marfă are acasă”.

„Am avut și doi prieteni cu mine. E mare lucru în ziua de astăzi să ai prieteni adevărați, pe care uneori îi poți număra pe degetele de la o mână”.