News

Cine îi va lua locul Mihaelei Rădulescu la ''Românii au talent''

andreea voicu
August 21, 2018 13:34 PM

Mihaela Rădulescu a anunțat, în urmă cu mai bine de o săptămână, că nu va mai face parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”.

Pe aceeasi temaIulia Vântur, primele declarații despre reîntoarcerea în România

Cel care îi va lua locul este Mihai Petre, care revine la Pro Tv, dupa 8 ani. Este supranumit juratul cel rău dat fiind faptul că este dur cu majoritatea concurenților.

Potrivit Pagina de Media, dansatorul va reveni în juriul show-ului ”Românii au talent”, unde a mai fost prezent în primele sezoane ale emisiunii.

Cine îi va lua locul Mihaelei Rădulescu la ”Românii au talent”

Mihai Petre s-a făcut remarcat în urmă cu mai mulți ani, atunci când era juratul emisiunii Dansez pentru tine, el fiind de profesie dansator și actor. Acest show s-a bucurat de 14 sezoane difuzate, însă a fost scos din grilă în anul 2013.

Mihaela a anunţat ruptura de Pro TV printr-un mesaj postat pe pagina ei de socializare:

„Dragii mei,

Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale.

Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbraţişează şi vă aplaudă!