News

Cine se ascunde în spatele măștii solistului trupei Carla’s Dreams

Verdict.ro
October 12, 2018 16:19 PM

Solistul trupei Carla’s Dreams continuă să apară pe scenă cu mască în ciuda faptului că identitatea lui nu mai este un secret.

Pe aceeasi temaCarla's Dreams, impresionat de o concurentă la X Factor

Andrei Ţăruş, solistul trupei Carla’s Dreams, a fost demascat de jurnaliştii ruşi. Cu ceva vreme în urmă, aceștia i-au dezvăluit identitatea şi au publicat fotografii cu el fără mască.

Cine se ascunde în spatele măștii solistului trupei Carla’s Dreams

În acest moment, însă, există şi o dovadă scrisă a faptului că Andrei este solistul trupei Carla’s Dreams.

Numele lui Andrei Ţăruş apare pe „ştatul de plată” al celor de la CREDIDAM, organul de colectare a drepturilor conexe drepturilor de autor, potrivit Wowbiz. Mai precis, Andrei încasează de două ori pe an bani din activitatea de interpretare a operelor sale.

Artistul moldovean face parte din această asociaţie din anul 2013. Atunci, acesta a trecut în dreptul titulaturii de scenă numele trupei Carla’s Dreams.

În acest moment, Carla’s Dreams este una dintre cele mai bine cotate trupe din România. Cota moldovenilor a ajuns uriaşă, ei având concerte la care au încasat chiar şi 20.000 euro.

Solistul trupei este extrem de selectiv în legătură cu concertele lor. Anul trecut şi-a permis chiar să oprească un concert la Târgovişte, după ce un spectator a aruncat cu bani pe scenă.

De asemenea, interpretul are un angajament cu Antena 1, unde face parte din juriul X Factor.