News

Cristina Cioran, despre rolul de prezentatoare la „Acces Direct”

andreea voicu
April 18, 2019 10:17 AM

Cristina Cioran a revenit pe micile ecrane după o lungă perioadă de absenţă şi a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii ‘Acces Direct’.

Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate din luna martie şi urmează să aducă pe lume al doilea copil. Locul ei a fost ocupat de Cristina Cioran pe 18 martie. Deşi telespectatorii show-ului de la Antena 1 au îndrăgit-o din prima clipă, vedeta a recunoscut că a avut emoţii mari în postura de moderator la ‘Acces Direct’.

Cristina Cioran, despre rolul de prezentatoare la ‘Acces Direct’

 

Aceasta a mărturisit că emisiunea pe care o moderează în acest moment nu este una uşoară, luând în considerare subiectele care se discută în cadrul acesteia.

M-am bâlbâit de câteva ori, deşi eu nu mă bâlbâi şi nu mă blochez niciodată, nici pe prompter, nici în discuţii. Dar iată că, la început, am avut foarte mari emoţii pentru că eram conştientă că era un moment extrem de important. Am fost şocată pentru că a fost, efectiv, o nimereală totală. Aşa a fost să fie să ajung eu aici”, a mărturisit Cristina Cioran pentru Viva!.

Îmi doream foarte mult să revin pe sticlă. Acess Direct este o emisiune foarte grea, tratează subiecte atât de grave, dezbate şi caută soluţii. Eu am şi plâns de câteva ori. M-am emoţionat atât de tare, sunt momente care te blochează. Ca moderator, tu nu poți nici să judeci, nici să dai sfaturi sau verdicte”.