News

Cum arată acum fiul adoptiv al Luminiței Anghel! În ce relații se află cei doi

Verdict.ro
February 10, 2019 10:06 AM

O perioadă, David Pușcaș a fost invitat în diverse emisiuni TV, unde își acuza mama că l-ar fi abandonat, scrie Wowbiz. Asta în timp ce David era deja major, iar Luminița Anghel făcuse eforturi considerabile pentru a-l responsabila și a-l determina să fie pe propriile lui picioare. După o perioadă în care cei doi nu și-au vorbit, pare că într-un final tânărul s-a maturizat.

Cum arată acum fiul adoptiv al Luminiței Anghel! În ce relații se află cei doi

David a fost adoptat de Luminița Anghel în timpul căsniciei cu Marcel Pușcaș, pe vremea în care băiatul avea doar câțiva anișori. După divorțul de Marcel Pușcaș, Luminița a rămas să-și crească singură băiețelul înfiat. A fost o perioadă în care erau doar ei doi, iar artista își lua băiețelul cu ea peste tot, în turnee, la spectacole.

Citește și: Luminiţa Anghel, total schimbată! Ce şi-a făcut la păr

Apoi, Luminița Anghel s-a recăsătorit, a născut un băiețel, iar David a crescut. Așadar, artista a crezut că acesta a devenit un tânăr responsabil. Luminița Anghel și fiul ei adoptiv au avut conflicte aprinse din cauza faptului că David nu se angaja.

Conflictele i-au îndepărtat unul de celalălt. Luminița Anghel a refuzat o perioadă să mai ia legatura cu fiul ei înfiat. Pentru David a fost o lovitură cruntă, tânărul suferind îngrozitor.

Citește și: Luminița Anghel, dezvăluiri neplăcute despre una dintre fostele ei relații