News

Cum arată acum prima soție a prezentatorului TV Răzvan Simion

Verdict.ro
January 2, 2019 16:13 PM

În ultima zi a anului trecut, Lidia Buble a postat o imagine în care ea şi Răzvan Simion apar pe o plajă din Maldive. Acolo a avut loc ceremonia de căsătorie a cuplului. Lidia Buble este îmbrăcată în rochie de mireasă, cu o coroniţă de flori pe cap şi cu un buchet în mână. Fotografia postată de Lidia Buble a fost apreciată de mii de persoane, mulţi fiind cei care le-au urat celor doi casă de piatră.

Cum arată acum prima soție a prezentatorului TV Răzvan Simion

Fosta soţie a lui Răzvan Simion, femeia cu care vedeta TV are doi copii, se află la Timişoara. Diana Simion, alături de cei doi copii, s-a mutat în Timişoara la scurt timp după divorţul de Răzvan Simion.

Imediat după ce Lidia Buble a publicat imaginea din timpul ceremoniei, Diana Simion a postat mai multe imagini în care, îmbrăcată într-o rochie roşie şi extrem de veselă, se simte bine alături de Tudor, băieţelul pe care îl are cu Răzvan Simion.

Lidia Buble a vorbit recent într-un interviu despre relaţia pe care o are cu cei doi copii ai iubitului său, scrie Wowbiz.

„Îi consider fraţi mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanţe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon.

Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forţate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede aşa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără şi mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble într-un interviu.