News

Cum își petrec luna de miere Valentina Pelinel și Cristi Borcea

andreea voicu
September 18, 2018 14:15 PM

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit pe 12 septembrie, la Primăria Voluntari. Fostul model a devenit doamna Borcea, cu acte în regulă, mai ales că este din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni.

Pe aceeasi temaZazie Beetz, premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai strălucitor păr, la Premiile Emmy 2018

Cei doi și-au unit destinele în cadrul unui eveniment restrâns, care s-a desfășurat departe de ochii curioșilor. Pe treptele de la Starea Civilă, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au povestit cum a decurs ceremonia, dar au dat detalii și despre locul unde își vor petrece luna de miere.

Cum își petrec luna de miere Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au decis să petreacă o lună de miere axată pe vindecarea spirituală şi nu numai în staţiunea Bodrum, din Turcia. În realitate, este vorba despre tratamentul pe care îl va urma fostul boss dinamovist sub stricta supraveghere a medicilor de la o clinică din Turcia.

”Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Plecăm la Bodrum, avem opt zile acolo, unde o să urmez un tratament de toxi…, problemele pe care le am și, după aceea, vom veni în România”, mărturisea Cristi Borcea, fix în ziua în care s-a însurat cu Valentina Pelinel.

Mai mult de atât, cei doi nu au plecat singuri în Turcia, ci însoțiți de băiețelul pe care îl au împreună, Milan Cristian. Fericită că, în sfârșit, s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale, blondina a postat o imagine senzațională din Bodrum. În imaginea respectivă, apar toți 3, iar in spatele lor un peisaj absolut mirific.