News

De ce a lipsit Anca Serea de la botezul băiețelului Sandrei N deși îi era nașă

adelina.duinea
September 24, 2018 18:35 PM

Anca Serea a îngrijorat pe toată lumea după ce a lispit de la botezul băiețelului Sandre N, acolo unde avea rolul de nașă, alături de Adrian Sînă, declară Spy News.

Pe aceeasi temaCe a purtat Gabriela Cristea la ruperea turtei fetiței ei și ce obiecte a ales micuța Bella Victoria Margot

Vedeta a fost dată de gol chiar de fiul său, Noah, care a spus că nu a vrut să vină. Soțul ei, însă, a motivat altfel absența soției sale.

De ce a lipsit Anca Serea de la botezul băiețelului Sandrei N căruia îi era nașă

„A spus că nu mai vrea să vină. Aşa a spus acasă”, a spus Noah.

„Anca n-a ajuns şi sunt îngrijorat că are telefonul închis. Poate ea ajunge la petrecere, eu nu mai ajung pentru că am un concert”, a spus Adi Sînă, fără să dea prea multe detalii, pentru Antena Stars.

Pentru Anca Serea, ziua de luni a început în forță. Nemachiată și îmbrăcată lejer, vedeta s-a fotografiat în mașină alături de Noah, pe care îl însoțea către școală. Vedeta s-a întors apoi acasă pentru a avea grijă de micuțul Moise.

Dimineața de luni! #înapoi la școală #fărămachiaj #atmosferă plăcută”, a scris Anca Serea, în dreptul fotografiei cu Noah.

Destul de obosită și vizibil încercănată, Anca Serea părea destul de obosită în această dimineață de luni. În urmă cu doar câteva săptămâni, Anca Serea a ajuns la spital din cauza unei căderi de calciu și a stresului.