News

De ce copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor purta numele de familie al părinților

andreea voicu
September 12, 2018 17:09 PM

De când Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit, fanii așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să dea veste cea mare. Și anume să devină părinți. De asemenea, Ducele și Ducesa de Sussex și-au exprimat, în repetate rânduri, dorința de a avea urmași.

Pe aceeasi temaUps! Versace a dat lovitura sezonul acesta! Iata cine l-a copiat!

Până când marea veste va veni, cei doi s-au gândit deja la prenume potrivite pentru copilașii lor. Un singur lucru va fi, însă, diferit. Numele de familie al micuților. Se pare că aceștia nu vor purta același nume de familie al părinților. Un exemplu bun până acum sunt copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton.

De ce copiii Prințului Harry și ai lui Meghan Markle nu vor purta numele de familie al părinților

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au numele de familie diferit de al părinților lor. Titlul oficial al lui Prințului George este Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge, iar prenumele său întreg este George Alexander Louis.

Conform tradiției, copiii din familia regală își iau numele de familie din titulatura părinților, după ce aceștia se căsătoresc.

Așa se face că micuții Meghan Markle și ai Prințului Harry vor lua numele de familie Sussex.

Chiar și Primțul William și Prințul Harry și-au luat numele de familie Wales, după titulatura părinților lor, Prințul Charles și Prințesa Diana.