News

De ce lipsește Kate Middleton din documentarul Reginei Elisabeta a II-a

adelina.duinea
September 21, 2018 13:00 PM

Primul trailer al documentarului „Queen of the World” a fost lansat! Tot ceea ce vrem noi să aflăm este de ce Kate Middleton lipsește din el.

Scopul noului documentar este de a oferi cât mai multe detalii despre viața suveranei. Mai mult decât atât, materialul va ilustra și modul în care aceasta urmează să-și transmită responsabilitățile către „noua generație”.

În primul trailer al materialului își fac apariția Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle, dar Kate? Ea unde este?

De ce lipsește Kate Middleton din documentarul Reginei Elisabeta a II-a

Ducesa de Cambridge abia apare în noul documentar din cauza concediului ei de maternitate. Potrivit People, acesta a coincis cu filmările materialul.

„Kate nu s-a putut implica în prea multe dintre activitățile din timpul filmărilor”, mai declară sursa citată.

Documentarul, care se concentrează de asemenea pe munca Reginei în Commonwealth, a fost în mare parte filmat între 16 și 20 aprilie. În acea perioadă, Kate „putea naște în orice clipă”, mai adaugă People. (Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie)

Meghan Markle, pe de altă parte, va oferi unul sau mai multe interviuri pe parcursul documentarului. Acesta va fi primul ei interviu televizat de când face partea din Familia Regală Britanică.

Iată trailerul oficial mai jos! Documentarul va apărea pe 1 octombrie!