Living

De ce nu a mai avut Kate Middleton apariții publice în ultima vreme

nicoleta.ispasescu
August 17, 2018 11:57 AM

Între botezul Prințului Louis și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, din Mai, primăvara acestui an a fost unul dintre cele mai importante sezoane regale din toate timpurile.

Personajele principale au fost Prințul Harry, Meghan Markle, Prințul William și, bineînțeles, Kate Middleton.

Dar, după toată această activitate, se pare că publicul nu o va mai vedea atât de mult pe Kate Middleton, cel puțin până la toamnă – pentru că este plecată în concendiul de maternitate cu Prințul Louis.

Concediul ei de maternitate a început la sfârșitul lunii Martie, dar cu atâtea evenimente importante pe cap, a uitat că trebuie să își ia timp să se ocupe de creșterea celor trei copii.

De ce nu a mai avut Kate Middleton apariții publice în ultima vreme

Conform publicației ABC News, plecarea lui Kate este estimată la cel puțin șase luni, ceea ce înseamnă că abia în jurul lunii Septembrie Kate va reveni în atenția publicului.

Ea își va relua obligațiile de până acum, cum ar fi aparițiile sale caritabile, munca la Heads Together și alte evenimente regale oficiale.

Dar, până atunci, Kate Middleton va petrece timp cu copilul cel mic, la Anmer Hall, casa familiei Cambridge din Norfolk, Anglia. Aflată în apropiere de casa Sandringham a Reginei Elisabeta a II-a, proprietatea cu 10 dormitoare are și piscină și teren de tenis privat – idilice pe timpul verii.

Deși, fie vorba între noi, cu trei copii sub vârsta de șase ani, ceva ne spune că Ducesa de Cambridge nu va avea timp pentru multă odihnă și relaxare.