News

Era cât pe ce să moară! Mandy Moore a tras o sperietură groaznică

nicoleta.ispasescu
January 10, 2019 10:55 AM

Mandy Moore se simte recunoscătoare că încă îl mai are în viață pe prietenul ei blond, după o încercare înfricoșătoare.

Actrița a devzăluit miercuri cum câinele ei, Jackson, a suferit recent o intervenție de ugență, după ce a mâncat o minge de tenis.

În fotografia postată, care îl arată pe patruped cu un plasture chirurgical pe burtă și un bandaj înfășurat în jurul piciorului drept din spate, Mandy a mulțumit medicilor veterinari de la Metropolitan Animal Specialty Hospital din Hollywood, pentru toată munca depusă. Asta înainte să fi explicat despre ce a fost vorba.

Era cât pe ce să moară! Mandy Moore a tras o sperietură groaznică

„Mulțumesc doctorului Storm și întregului personal din cadrul #metropolitanimimalspecialistospital pentru că au salvat viața acestui domn”, a scris ea în descrierea fotografiei.

”Cumva, el a decis să distrugă și să mănânce o minge de tenis fără ca noi să știm, astfel că am ajuns la ei la ora 3.30 pentru ca Jackson să să aibă o intervenție chirurgicală de urgență. Ceea ce fac acești medici, asistenți medicali și îngrijitori toată ziua, ÎN FIECARE ZI, nu va înceta niciodată să mă uimescă. Atât de multă recunoștință”.

Mandy Moore și-a ținut în permanență fanii la curent, așa că a distribuit o fotografie și un video cu Jackson, după operație.

„Am mers la o vizită postoperatorie cu domnul meu preferat pentru că cineva nu voia să mănânce”.