News

Fiica Andreei Esca a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram unde locuiește în Londra

adelina.duinea
October 11, 2018 16:40 PM

Alexia Eram și-a dorit foarte mult să studieze în străinătate, mai exact în Londra. Mama ei, Andreea Esca, i-a împlinit această dorință. Fiica prezentatoarei de știri locuiește într-un cămin luxos, pentru care părinții ei plătesc o adevărată avere!

Pe aceeasi temaDe ce nu mai vrea Andreea Bălan să-i organizeze petreceri fetiței ei

Fiica Andreei Esca a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram unde locuiește în Londra

Un an de studiu la facultatea pe care o urmează Alexia Eram costă aproape 15.000 de lire. Acestei sume i se adaugă mâncare, cazare şi transport. Cheltuielile totale ajung, așadar, la 30.000 de lire pe an, potrivit „Star Matinal” de la Antena Stars. Ţinând cont că facultatea este de trei ani, la final se va ajunge la suma de 90.000 de lire.

Cu toate acestea, camera în care locuiește Alexia Eram este extrem de micuță. Fiica Andreei Esca are, în aproximativ 20 de metri, cameră de dormit, baie și bucătărie, iar spațiul este cam limitat.

Și, cum orice fată are o mulțime de lucruri de depozitat, spațiul din camera de cămin nu îi este tocmai suficient Alexiei Eram.

„M-am mutat aici de aproximativ o lună, așa că am început să mă obișnuiesc. Îmi place că sunt foarte mulți oameni diferiți, învăț super multe chestii, facultatea îmi place foarte mult. 

Marea cameră, uhuuu! Aceasta este camera mea și dressingul meu și bucătăria mea. Dulapul nu este foarte bine ordonat acum. Baia nu e foarte mare, e cu duș. Patul este foarte drăguț, iar sub pat îmi țin pantofii”, a spus fiica Andreei Esca.