News

Fiul Magdei Vasiliu se simte bine la un an de la operatie

andreea voicu
October 13, 2018 17:30 PM

Vedeta a avut parte de clipe groaznice in urma cu un an. Fiul ei, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer. Ca orice mama, prezentatoarea tv a incercat tot posibilul sa il faca bine. A incercat in Romania, dar s-a lovit de o birocratie de nedescris!

Asa ca Magda Vasiliu si-a dus copilul in strainatate, in Italia. Legea din aceasta tara si medicii au ajutat-o sa isi vindece fiul. Vlad a fost supus unei interventii chirurgicale de aproape 8 ore. 8 ore in care mama lui a stat cu sufletul la gura. Dar fiul Magdei Vasiliu se simte bine la un an de la operatie.

Fiul Magdei Vasiliu se simte bine la un an de la operatie

„Fix acum un an, pe 10 octombrie, Vlad intra in sala de operatie. Urmau 7 ore si jumatate in care cu totii am asteptat, cu sufletul la gura, un rezultat pozitiv. Medicii ne-au anuntat ca totul a decurs normal, ca Vlad n-a avut nevoie nici macar de transfuzie, ca e stabil si nu are nevoie nici de terapie intensiva postoperator…

Acum, dupa un an, Vlad merge normal, se joaca, merge cu bicicleta, inoata… Nu pot decat sa le multumesc la nesfarsit medicilor de la Bambino Gesù!”, a scris Magda Vasiliu pe contul său de Facebook.

Fiul Magdei Vasiliu, operat in Italia

Magda Vasiliu şi soţul ei Cosmin Stoian au luat decizia de a înfiinţa o asociaţie care să lupte cu cancerul. In urma cu cateva luni, pe 8 mai, fosta prezentatoare tv ne oferea noi vesti bune:

„Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma… Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul… Un an de chimioterapie, o intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte.

Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar și mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad. Astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă. Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiți cu adevărat copiii oncologici, am învățat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor și în priceperea și îndemânarea asistentelor.

Nu pot decât să le mulțumesc la nesfârșit din tot sufletul meu. Cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprima recunoștința mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamna și o mama în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă. Nu mi doresc decât ca, într-o zi, copiii români să nu mai fie nevoiți să plece în țări străine pentru a avea o șansă la viață”, este mesajul publicat de vedeta tv.