News

Florin Ristei a fost dat afară de la Antena 1? Mesajul solistului

andreea voicu
February 16, 2019 11:05 AM

Veste tristă pentru fanii emisiunii ‘Prietenii de la 11”! Emisiunea de la Antena 1 a fost scoasă din grila de programe. După 2 ani de show, Florin Ristei ar fi fost pus pe liber de patronii postului tv.

Solistul a vrut să lămurească lucrurile şi a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram, în care a explicat de ce emisiunea ‘Prietenii de la 11” nu va mai rula la Antena 1.

Florin Ristei a fost dat afară de la Antena 1? Mesajul solistului

”Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru”, a scris solistul pe Instagram.

De asemenea, Florin Ristei a ţinut să lămurească şi ce se va întâmpla cu colega lui, Diana Munteanu.

”Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena 1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând :D”, a mai anunțat Florin Ristei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Ristei (@fristei) on