News

Gabriela Cristea, mesaj agresiv pe pagina de Facebook! „Sunt niște hoți penali, nesimțiți care nu ..”

Verdict.ro
November 5, 2018 14:57 PM

Gabriela Cristea și-a exprimat foarte vehement o opinie în mediul online! Îndrăgita prezentatoare TV se confruntă cu o problemă delicată din cauza unui magazin de materiale de construcţii. Vedeta le cere socoteală celor care nu şi-au dus îndatoririle până la capăt.

Gabriela Cristea, mesaj agresiv pe pagina de Facebook! „Sunt niște hoți penali, nesimțiți care nu ..”

Gabriela Cristea a dat banii în avans pentru o comandă cu o valoare mare, după cum susține aceasta. Mai apoi, Gabriela a primit o înştiinţare potrivit căreia cei responsabili nu mai pot onora comenzile. Vedeta Antenei Stars este extrem de nemulțumită şi a desfiinţat public magazinul responsabil de această problemă.

„Sunt nişte hoţi penali, nesimţiţi care nu îşi respectă clienţii şi care iau bani în avans ca la …  După ce se folosesc de banii tăi (mulţi), te anunţă că, de fapt, nu mai pot onora comenzile. Ei doar dau din umeri şi restul plăteşte clientul. Pe această cale, îi anunţ pe managerii acestei tentative de companie că am cheltuit mulţi bani şi că îi voi reclama la Protecţia Consumatorului. PS: La cât de nervoasă sunt, am folosit cele mai fine cuvinţe faţă de ce meritau să le spun”, a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Facebook, stârnind numeroase reacţii ale prietenilor virtuali.