News

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în căutarea unei bone!

Verdict.ro
November 16, 2018 11:56 AM

Gabriela Cristea este împlinită atât în plan profesional, cât și în plan personal. Vedeta are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi, curând, va avea și o surioară pentru micuța Victoria.

Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară! Aceasta este gravidă în 20 de săptămâni.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în căutarea unei bone!

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a povestit că nu va naşte la 40 de săptămâni, ci la 38. Vedeta a mai declarat că acesta este sfatul pe care l-a primit din partea medicilor pentru a evita posibilele complicaţii.

„Trebuie să nasc în martie, dar totul se va întâmpla cu două săptămâni mai devreme. Practic, eu nu voi naşte la 40 de săptămâni, aşa cum se întâmplă în mod normal, ci la 38 de săptămâni.

Nu este prematur. Aşa mi-au spus medicii că este mai bine, în cazul meu. Eu am născut prin cezariană şi prima oară şi trebuie să am distanţă de doi ani între cele două operaţii. Eu nu voi avea doi ani şi, prin urmare, ca să evităm să apară eventuale complicaţii, e bine ca naşterea să aibă loc puţin mai devreme”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

În cadrul aceluiaşi interviu, vedeta a mărturisit că, din păcate, ea şi soţul ei nu mai petrec deloc timp în doi şi că, deşi nu şi-ar fi dorit, sunt nevoiţi să angajeze o bonă.

„Ne dorim o bonă şi.. nu prea. Cu Victoria ne-am descurcat. Este o comoară de fetiţă şi ne-au mai ajutat prietena mea, Paula si soacra mea, când au avut timp.

Acum însă, cu doi copii, va fi mult mai greu şi avem nevoie de un ajutor permanent că altfel nu se mai poate. În săptămânile care urmează vom chema mai multe bone la interviu. Suntem pretenţioşi, ca nu poţi lăsa copiii pe mâna oricui”, a spus prezentatoarea TV, potrivit Wowbiz.