News

Gabriela Cristea vorbește despre problemele pe care le are cu a doua sarcină

Verdict.ro
November 7, 2018 18:23 PM

În primăvara anului viitor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară. Prezentatoarea tv a făcut declarații emoționante în cadrul unui interviu pentru revista VIVA!, scrie Libertatea. A povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Mai mult, vedeta a vorbit și despre cum a aflat că este din nou însărcinată.

Gabriela Cristea vorbește despre problemele pe care le are cu a doua sarcină

„Nu ne-am planificat, dar nici nu ne-am opus. La început am zis că e vreo dereglare. Nu am avut niciun simptom. Am făcut un test de sarcină. Nu am crezut că va ieși pozitiv. Tavi își dorea asta. Eu mă gândeam să mai așteptam puțin.

El a fost super încântat. I-am zis: Uite ce mi-ai facut! Am fost puțin speriată, pentru că mi s-a părut diferența foarte mică. Slăbisem, mergeam la sală. Îmi reveneam după sarcină. Era bine”, a spus Gabi Cristea pentru VIVA!

Chiar dacă sarcina se află la început, Gabi Cristea s-a îngrășat deja 6 kilograme.

„Am acumulat multe kilograme de când am aflat că sunt însărcinată, vreo șase. Sunt multe, dar nu mă stresez, pentru că sunt o femeie ca oricare alta. Nu am avut grețuri, nici cu Victoria. Nu mi-am planificat concediul de maternitate și nici nu mi-am propus când o să îl iau. Deocamdată mă simt bine. Mi s-a mai pătat pielea, în rest, alte lucruri nu au existat.

Acum suntem mai relaxați. Sunt mai bine decât la prima sarcină, pentru că mi s-au reglat multe lucruri în organism. Fluxurile mele sanguine sunt mai bune decât la prima sarcină. Trebuie să fac o serie de investigații pentru a vedea că totul este bine.

Însă acum, nu m-am mai panicat. La această sarcină nu am voie să ridic sau să car.

Teoretic nu mai am voie să o ridic pe Victoria, care are aproape 10 kilograme. Totul trebuie făcut în limita bunului simț. Spre final voi fi monitorizată mai des și o să vedem când vom decide momentul în care voi naște. O să nasc prin cezariană, mai ales că nu sunt nici măcar doi ani între sarcini”, a mai adăugat vedeta.