Living

Idilă secretă între Lady Gaga și Bradley Cooper? Relația celor doi o pune pe gânduri pe Irina Shayk

nicoleta.ispasescu
February 5, 2019 11:32 AM

Frumoasa poveste de dragoste din filmul „A Star is Born” a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă Lady Gaga și Bradley Cooper au sau nu într-adevăr o relație.

„Sunt foarte nesigură pe mine. Îmi place să dau lecții despre asta, dar nu practic întotdeauna. Personajul meu vorbește despre cât de urâtă se crede – asta a fost real”, a spus Lady Gaga despre rolul ei.

Din păcate pentru fani, povestea din film este doar parțial adevărată.

Actorul nu trăiește o poveste de dragoste cu faimoasa cântăreață, fiind într-o relație serioasă cu fotomodelul Irina Shayk , cu care se iubește încă din 2015.

Idilă secretă între Lady Gaga și Bradley Cooper? Relația celor doi o pune pe gânduri pe Irina Shayk

Filmul a făcut senzație în rândul lumii și i-a făcut pe toți să creadă că Lady Gaga și Bradley Cooper au o relație, totul datorită chimiei incredibile care se simțea dincolo de ecrane.

Cu toate acestea, cei doi au spus că nu sunt mai mult decât colegi de platou și prieteni în viața reală.

Bradley Coper este într-o relație frumoasă alături de Irina Shayk, cea care i-a dăruit o fetiță superbă, iar Lady Gaga este logodită. Acestea sunt otivele pentru care cei doi nu ar putea să-și mute povestea de iubire din film, în realitate.

Lady Gaga este într-o relație cu Christiano Carino, care este și agentul ei. Cei apropiați de artistă spun că n-au mai văzut-o niciodată atât de fericită pe Lady Gaga. Artista este mai încrezătoare și mai relaxată ca niciodată.