News

Irina Shayk a mărturisit! De ce nu vorbește niciodată despre relația și familia ei

adelina.duinea
February 9, 2019 15:00 PM

Din 2015, aupermodelul Irina Shayk și actorul Bradley Cooper trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cuplul are împreună și o fetiță, micuța Lea de Seine Shayk Cooper, în vârstă de aproape 2 ani. Cu toate acestea, modelul nu a vorbit niciodată public despre iubitul sau copilul ei. Irina a acceptat totuși să atingă ușor subiectul într-un interviu pentru Glamour UK, scrie VIVA!.

Irina Shayk a mărturisit! De ce nu vorbește niciodată despre relația și familia ei: „Am decis ca viața mea personală să fie ținută sub tăcere”

„Am o mulțime de prieteni care împărtășesc o mare parte din viața lor privată pe Instagram sau în social media. Admir acest lucru și consider că e extraordinar – dar mă gândesc că este o alegere proprie”, a spus modelul.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Andreea Marinescu, prezentatorea știrilor Pro TV, și soțul ei

„Deoarece munca mea necesită multă expunere, am decis ca viața mea personală să fie ținută sub tăcere. De asta e numită personală, pentru că te privește pe tine și familia ta, iar eu sunt fericită cu asta.”

Deși nici Irina Shayk (33) și nici Bradley Cooper (44) nu vorbesc niciodată despre viața lor de cuplu și se afișează extrem de rar împreună, în ultimul timp au participat împreună la câteva evenimente de la Hollywood.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis, subiect de carte