News

Iti amintesti? Cum arata Elena Basescu înainte de operațiile estetice. E complet schimbată!

Verdict.ro
March 8, 2019 11:02 AM

Transformarea de care a avut parte Elena in ultimii ani este cu adevarat uimitoare. Dovada sta in imaginile cu ea, realizate de-alungul timpului. Pana la varsta de 37 de ani, bruneta a suferit o serie de modificari.

Pe aceeasi temaO recunoşti? Cum arăta Gina Pistol înainte de operaţiile estetice. Transformarea e una radicală

De-a lungul anilor, Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte, a suferit mai multe transformări, în special la nivelul feței. In urma cu ceva timp, medicul Gad Renert a analizat imaginile Eba: „Precizez ca n-am avut ocazia s-o vad recent pe EBA, insa am fost surprins in mod placut de aceasta fotografie. Este clar ca se ingrijeste, a slabit si ii sta foarte bine! Are fata rotunda si kilogramele in exces ii creau un real dezavantaj… Incă o surpriza placută reprezinta scaderea volumului buzelor… ln ultimii ani, noi, chirurgii plasticieni, punem mai mult accent pe modelarea si simetrizarea buzelor decat pe marirea lor. EBA a inteles aceste tendinte si s-a conformat de minune ! Este incântător sa vezi o asemenea transformare pozitiva mai ales la o persoana care prin celebritatea ei da un exemplu pozitiv tuturor doritoarelor de operaţii estetice !! Cu referire la posibilele operaţii ealstetice pe care le-a făcut de a lungul timpului, pot sa spun ca e posibil sa-si fi conturat puţin pometii, este machiata profesional si nu pot sa-mi dau seama daca are sau nu tratament cu botox pentru ridurile de expresie de pe frunte si in coltul ochilor, Oricum, acest tratament se recomanda la majoritatea persoanelor peste 30 de ani ca o masura preventiva pentru incetinirea si evolutia ridurilor de expresie… Buzele sunt modelate cu ajutorul acidului hialuronic, Imi place faptul ca nu a exagerat cu volumul lor !! Toate modificarile pe care le vad in rest se datoreaza probabil scaderii in greutate, fapt care o avantajeaza enorm.”, a declarat Gad Renert , pentru CANCAN.ro. 

Din 2005 si pana in azi , Elena Basescu si-ar fi operat coapsele pentru a scapa de „aripioare”, apoi nasul, care a trecut prin trei interventii chirurgicale si buzele care au fost marite in doua randuri. De asemenea, ea si-a facut si tratamante pentru curatarea tenului. In prezent bruneta arata diferit. A slabit spectaculos, iar acest lucru este vizibil pe corpul ei.