News

Transformarea este incredibilă! Îți mai amintești cum arăta Lidia Buble la începutul carierei

Verdict.ro
February 10, 2019 14:17 PM

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Talentată, spontană și mereu cu zâmbetul pe buze, foarte rapid, Lidia a reușit să cucerească inimile românilor cu muzica sa. Întotdeauna atentă la coafura, machiajul, precum și ținutele ei, cântăreața impresionează prin stilul său nonconformist, marcat, cel mai adesea, de alegerile sale curajoase. Mereu diferită, artista nu plictisește niciodată publicul. Acum o iubești, dar îți mai amintești cum arăta Lidia Buble la începutul carierei? Iată imaginile:

Transformarea este incredibilă! Îți mai amintești cum arăta Lidia Buble la începutul carierei

Lidia a pătruns în inimile românilor încă de la primele sale piese. La începutul carierei sale în muzică, mai puțin preocupată de aspectul exterior și mai implicată în muzică, artista a suferit de-a lungul timpului mai multe schimbări.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit! Unde a avut loc ceremonia

De la părul lung și ondulat, la părul scurt și drept; de la machiajul simplu, la machiajul din ce în ce mai intens și de la stilul vestimentar ceva mai „cuminte”, la alegerile curajoase de acum. Și fizicul vedetei a suferit modificări. Nu schimbări radicale, însă se poate observa cu ușurință că artista oferă mult mai multă atenție alimentației sănătoase și exercițiilor fizice.

Citește și: Lidia Buble, nașă de botez pentru prima oară! Ce ținută a purtat artista