News

Iulia Vântur, primele declarații despre reîntoarcerea în România

andreea voicu
August 21, 2018 12:56 PM

Iulia Vântur, primele declarații despre reîntoarcerea în România! Festivalul Cerbul de Aur 2018 va începe în cateva zile, la Brașov. Cea care va prezenta anul acesta va fi Iulia Vântur, care se vareîntoarce în România.

Vedeta va prezenta timp de 3 zile: 30, 31 august și 1 septembrie. Pentru acestea, ea va încasa o sumă enormă.

Iulia Vântur, primele declarații despre reîntoarcerea în România

”Dragii mei, am o veste de impartasit cu voi. Ne intalnim in curand, in Piata Sfatului din Brasov! Sunt bucuroasa sa va anunt ca voi prezenta festivalul international de muzica Cerbul de Aur, editia aniversara, alaturi de Gabriel Garko.

Sunt onorata sa fiu parte a acestui festival cu traditie, care-mi reaminteste momente frumoase din viata mea. Va astept la Cerbul de Aur! Festivalul va fi difuzat in direct, de Televiziunea Romana, 29 august-2 septembrie!”, a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.

Iulia Vântur va încasa în jur de 10.000 de euro pentru cele 3 zile de show. De asemenea, ea va avea ocazi să vadă live mai multe vedete internaționale.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.