Living

Iulia Vântur și Salman Khan și-au făcut de cap la petrecerea de Crăciun. Imaginile au fost făcute publice

nicoleta.ispasescu
January 3, 2019 12:18 PM

Dacă până acum ceva timp își țineau relația secretă, în prezent Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan au renunțat la inhibiții și și-au făcut de cap la petrecerea de Crăciun.

Imaginile făcute publice au înnebunit tot Internetul, mai ales că ei au păstrat dintotdeauna o notă mai discretă și mai serioasă.

Iubitul Iuliei Vântur a dat o petrecere pe cinste la care a fost prezentă toată familia sa, dar și câteva vedete cunoscute din țara sa natală.

Iulia Vântur și Salman Khan și-au făcut de cap la petrecerea de Crăciun. Imaginile au fost făcute publice

Imagini cu Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan, de la petrecerea de Crăciun, pe care acesta a oganizat-o au făcut înconjurul Internetului.

Mai multe imagini au fost publicate pe contul de Facebook al artistului indian și îl surpind pe Salman dansând alături de frații săi.

Filmarea a adunat peste 3 milioane de vizualizări și peste 265 mii de reacții, comentarii și share-uri.

 

Iulia Vântur și-a petrecut Crăciunul la iubitul ei, în India, reușind să se distreze chiar dacă cu câteva zile înainte făcuse pojar.

”Nu mi s-a permis să ies din casă multe zile. Mi s-a spus să fiu o fată bună, să-mi iau medicamentele în fiecare zi şi să păstrez distanţa de locurile aglomerate. Nu a fost chiar aşa de amuzant, am avut o boală virală contagiosă care m-a ţinut izolată în casă.

N-am făcut-o când eram copil şi nu mi-a trecut prin cap să mă protejez. Acum, sănătatea mea e în regulă, mi-am revenit, dar regret că n-am luat-o la momentul potrivit. Am învăţat lecţia, acum voi face toate vaccinurile necesare pentru a mă proteja”, a scris vedeta pe Facebook.