News

Justin Bieber, gest romantic pentru Hailey Baldwin în fața Palatului Buckingham

adelina.duinea
September 19, 2018 17:53 PM

Recent, Justin Bieber a făcut cel mai romantic gest pentru logodnica sa, Hailey Baldwin. După ce cuplul a negat speculațiile prinvind căsătoria lor, cei doi au plecat în Londra într-o escapadă romantică. În timp ce vizitau capitala britanică, Justin Bieber i-a făcut o serenadă logodnicei lui chiar în fața Palatului Buckingham.

Pe aceeasi temaA avut loc prima întâlnire dintre Justin Bieber și familia lui Hailey Baldwin!

În timp ce se sprijinea de monumentul Victoria Memorial, artistul în vârstă de 24 de ani și-a surprins fanii când a scos chitara și a început să cânte.

Spunându-i modelului că o iubește, Bieber a început să interpreteze piesa Major Lazer în versiune acustică.

Justin Bieber, gest romantic pentru Hailey Baldwin în fața Palatului Buckingham

Justin și-a păstrat gluga pe cap în timp ce un grup de fani s-a adunat în jurul lui. Hailey s-a aflat în acest grup și a filmat mândră declarația de dragoste a iubitului său.

După ce s-au distrat la Palat, perechea de îndrăgostiți s-a îndreptat către roata gigantă de observație London Eye.

Săptămâna trecută au apărut mai multe zvonuri conform cărora Justin și Hailey s-ar fi căsătorit în secret. Cu toate acestea, Hailey a negat afirmațiile.

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin, noi informații despre căsătoria celor doi

Ieri, TMZ a publicat o fotografie în care cei doi par a se afla pe punctul de a intra în oficiul unei stări civile din New York. Imaginea a fost surprinsă din spate, de aceea nu este clar dacă într-adevăr în fotografie sunt cei doi. Cuplul nu a făcut niciun anunț referitor la cele întâmplate.

Luna trecută, People a anunțat că Justin și Hailey nu vor să fie logodiți pentru o veșnicie. Cuplul vrea o nuntă „mai restrânsă”, alături de prieteni și familie, declară Entertainment Tonight. Așadar, n-ar fi surprinzător ca cei doi să organizeze o ceremonie secretă și deci extrem de privată.

Bieber și Baldwin, care au avut o relație on-and-off încă din 2016, s-au logodit la începutul lui iulie în Bahamas. Vestea a zburat repede, Hailey fiind surprinsă purtânt un inel atât de superb pe cât era masiv. Cântărețul a confirmat știrea câteva zile mai târziu printr-o postare pe Instagram.