News

Justin Bieber, gest romantic pentru Hailey Baldwin în fața Palatului Buckingham

adelina.duinea
September 19, 2018 17:53 PM

Recent, Justin Bieber a făcut cel mai romantic gest pentru logodnica sa, Hailey Baldwin. După ce cuplul a negat speculațiile prinvind căsătoria lor, cei doi au plecat în Londra într-o escapadă romantică. În timp ce vizitau capitala britanică, Justin Bieber i-a făcut o serenadă logodnicei lui chiar în fața Palatului Buckingham.

Pe aceeasi tema

A avut loc prima întâlnire dintre Justin Bieber și familia lui Hailey Baldwin!

În timp ce se sprijinea de monumentul Victoria Memorial, artistul în vârstă de 24 de ani și-a surprins fanii când a scos chitara și a început să cânte.

Spunându-i modelului că o iubește, Bieber a început să interpreteze piesa Major Lazer în versiune acustică.

Justin Bieber, gest romantic pentru Hailey Baldwin în fața Palatului Buckingham

Justin și-a păstrat gluga pe cap în timp ce un grup de fani s-a adunat în jurul lui. Hailey s-a aflat în acest grup și a filmat mândră declarația de dragoste a iubitului său.

După ce s-au distrat la Palat, perechea de îndrăgostiți s-a îndreptat către roata gigantă de observație London Eye.

Săptămâna trecută au apărut mai multe zvonuri conform cărora Justin și Hailey s-ar fi căsătorit în secret. Cu toate acestea, Hailey a negat afirmațiile.

Citește și: Justin Bieber și Hailey Baldwin, noi informații despre căsătoria celor doi

Ieri, TMZ a publicat o fotografie în care cei doi par a se afla pe punctul de a intra în oficiul unei stări civile din New York. Imaginea a fost surprinsă din spate, de aceea nu este clar dacă într-adevăr în fotografie sunt cei doi. Cuplul nu a făcut niciun anunț referitor la cele întâmplate.

Luna trecută, People a anunțat că Justin și Hailey nu vor să fie logodiți pentru o veșnicie. Cuplul vrea o nuntă „mai restrânsă”, alături de prieteni și familie, declară Entertainment Tonight. Așadar, n-ar fi surprinzător ca cei doi să organizeze o ceremonie secretă și deci extrem de privată.

Bieber și Baldwin, care au avut o relație on-and-off încă din 2016, s-au logodit la începutul lui iulie în Bahamas. Vestea a zburat repede, Hailey fiind surprinsă purtânt un inel atât de superb pe cât era masiv. Cântărețul a confirmat știrea câteva zile mai târziu printr-o postare pe Instagram.