News

Justin Bieber și Hailey Baldwin, vizită la oficiul unei stări civile din New York

adelina.duinea
September 14, 2018 18:56 PM

Joi, Justin Bieber și Hailey Baldwin au fost suprinși intrând în oficiul unei stări civile din New York, anunță publicațiile TMZ și People.

Pe aceeasi temaHailey Baldwin, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Ce a purtat modelul la Săptămâna Modei de la New York

Ieri, TMZ a publicat o fotografie în care cei doi par a se afla pe punctul de a intra în oficiul unei stări civile din New York. Imaginea a fost surprinsă din spate, de aceea nu este clar dacă într-adevăr în fotografie sunt cei doi. Cuplul nu a făcut niciun anunț referitor la cele întâmplate.

În cazul în care este reală, apariția cuplului nu înseamnă neapărat că cei doi s-au căsătorit în secret. Prietenii lui Justin au declarat publicației People că nunta celor doi este încă în cursul planificărilor.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, vizită la oficiul unei stări civile din New York

Luna trecută, People a anunțat că Justin și Hailey nu vor să fie logodiți pentru o veșnicie. Cuplul vrea o nuntă „mai restrânsă”, alături de prieteni și familie, declară Entertainment Tonight. Așadar, n-ar fi surprinzător ca cei doi să organizeze o ceremonie secretă și deci extrem de privată.

Bieber și Baldwin, care au avut o relație on-and-off încă din 2016, s-au logodit la începutul lui iulie în Bahamas. Vestea a zburat repede, Hailey fiind surprinsă purtânt un inel atât de superb pe cât era masiv. Cântărețul a confirmat știrea câteva zile mai târziu printr-o postare pe Instagram.