News

Kate Middleton va fi despăgubită, după ce au fost publicate poze cu ea topless

andreea voicu
September 20, 2018 18:15 PM

În 2012, revista Closer publica fotografii topless cu Kate Middleton. Publicarea imaginile respective a provocat un scandal de proporții, dar și furia membrilor casei regale britanice.

Pe aceeasi tema15 de piese vestimentare pe care trebuie să le cumperi luna asta

Kate Middleton și Prințul William au cerut despăgubiri enorme din partea revistei franceze Closer. Cei doi au fost fotografiați în timpul unei vacanțe de 3 zile la un castel din Provence, în Franța, în septembrie 2012. Kate Middleton și Prințul William erau deja căsătoriți de un an.

Kate Middleton va fi despăgubită, după ce au fost publicate poze cu ea topless

Imaginile indecente au fost realizate cu ajutorul unor lentile telefotografice, în timp ce cuplul regal se bronza pe terasa proprietăţii unde au stat cazați. La vremea respectivă, revista franceză Closer a publicat o ediții specială, care conținea 26 de pagini cu fotografiile incriminate. Prima pagină o înfățișează pe ducesă topless, sub titlul „Regina este dezbrăcată”.

Prințul William s-a arătat deranjat și a cerut desgăgubiri de 1,5 milioane euro fotografilor revistei. Aceștia au fost chemați în fața instanței din Franța, după ce au fost acuzați de familia regală de violarea intimității.

La 6 ani de la acel incident, tribunalul francez a dat verdictul. Șefii revistei au fost amendați cu 45.000 de euro fiecare. De asemenea, tribunalul a decis și alocare a 100.000 de euro daune pentru Kate Middleton și Prințul William.

Nici forografii care au realizat acele imagini nu au scăpat. Fiecare a fost amendat cu câte 10.000 de euro, deși au negat ca ei sunt autorii acelor imagini indecente.

Sursa: Daily Mail.