News

Kylie Jenner, fotografii noi cu fetița ei înainte aniversarea de 21 de ani

nicoleta.ispasescu
August 10, 2018 12:50 PM

Kylie Jenner împlinește astăzi 21 de ani, dar ea a început să sărbătorească mai devreme pe social media. În primul rând, ea a postat o fotografie emoționantă cu ea și fiica de șase luni a ei și a lui Travis Scott, Stormi Webster.

Noile imagini mamă-fiică apar la două luni după ce Kylie a șters toate pozele cu fetița ei de pe Instagram, când declara că „nu împărtășesc poze cu fiica mea acum”.

Prima fotografie pe care Kylie a postat-o zilele acestea o prezintă pe ea într-o rochie-furou neagră, în timp ce îi ținea capul fetiței aproape de ea.

„Sărbătoresc ziua de naștere în seara aceasta cu cel mai special dar. Ce a fost viața înaintea ta, Stormi. Te iubesc micul meu înger”.

Fotografia a strâns un milion de like-uri în mai puțin de 10 minute de când Kylie a postat-o.

my heart

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

O sursă a dezvăluit publicației People în Iunie că spargerea cibernetică a fost cauza deciziei lui Kylie de a ține fetița în afara rețelelor sociale.

„Oamenii au făcut comentarii urâte” despre Stormi, a declarat un insider site-ului.

„Kylie este șocată și nu dorește ca imaginile cu fiica ei să facă parte din ceva negativ. Probabil se va răzgândi în viitor, dar momentan, ea nu va mai posta nicio fotografie cu fața lui Stormi”.

A ținut ascunsă sarcina și a născut în secret

După ce a ținut extrem de privată sarcina, Kylie a născut pe 1 februarie și a făcut anunțul trei zile mai târziu.

„Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lune pe 1 Februarie și abia așteptam să împărtășesc cu voi această binecuvântare. N-am simțit niciodată dragostea și fericirea în felul ăsta, aș putea chiar exploda!”, a scris ea într-o declarație sinceră și puternică.

♥️

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe