News

Lady Gaga a neagat cel mai ciudat zvon care a circulat despre ea

Verdict.ro
September 14, 2018 15:50 PM

Lady Gaga tocmai a negat cel mai scandalos zvon care a circulat vreodată despre ea. Recent, cântăreața a oferit un interviu site-ului Vogue Videos în care i s-au adresat nici mai mult, nici mai puțin de 73 de întrebări.

Da, artista urmărește filme de groază pentru a se relaxa. Nu, nu este din Yonkers, ci din Manhattan. Da, îi place stilul lui Audrey Hepburn din Breakfast at Tiffany’s și consideră moda atât o formă de expresie, cât și o formă de a te ascunde. Nu, nu poartă pălărie în fiecare zi și lista poate continua, doar i-au fost adresate 73 de întrebări.

Lady Gaga a neagat cel mai ciudat zvon care a circulat despre ea

Astea au fost doar câteva dintre răspunsurile oferite de cântăreața proaspăt devenită actriță prin rolul din filmul A Star is Born. Poate cu adevărat să scrie o piesă în 10 minute? Da. Care e melodia ei preferată pentur karaoke? Duetul „The Prayer” al lui Celine Dion cu Andrea Bocelli

Care este cel mai ciudat zvon pe care l-a auzit despre ea? Urmărește videoclipul pentru a afla! Răspunsul se află în primul minut al acestuia:

Artista, care va începe o serie de concerte mult așteptate în Las Vegas, le-a mai spus celor de la Vogue și că își dorește să fie recunoscută și apreciată pentru mesajul din spatele piesei Born this Way, pentru credința ei în egalitate și pentru că este diferită și curajoasă.