News

Lady Gaga și Dan Horton s-au despărțit! Ce a declarat artista

iulia.statie
October 21, 2019 11:22 AM

Lady Gaga nu are parte de nicio pauză săptămâna aceasta.

Pe aceeasi temaLady Gaga are o nouă relație! Cu cine se iubește solista

După căderea sa de pe scenă în Las Vegas, ceea ce a rezultat în examinarea întreg corpului ei prin raze X, starul doar ce a declarat pe instagram că este o femeie singură. Se pare că Lady Gaga și Dan Horton s-au despărțit după doar trei luni de relație.

Lady Gaga și Dan Horton s-au despărțit! Ce a declarat artista

O sursă le-a spus celor de la Us Weekly că Gaga și Horton s-au despărțit săptămâna trecută, iar artista a confirmat totul vineri seara pe un site de socializare.

În timpul petrecerii burlăcițelor dată în cinstea prietenei ei, Lady Gaga a postat un selfie cu viitoarea mireasă pe Instagram. „O viitoare soție, iar eu, o femeie singură.”, a scris aceasta.

În iulie, Gaga și Horton au fost fotografiați în ipostaze tandre în timpul unei întâlniri din Los Angeles, iar, două luni mai târziu, aceasta a făcut relația publică. Gaga a postat o fotografie din timpul unei cine în doi, emoticoanele ținând locul cuvintelor pentru a descrie sentimentele ei de atunci.

Deși trece printr-o despărțire recentă și încă resimte incidentul de pe scenă, Gaga a încercat să fie curajoasă pentru a o sărbători pe prietena sa.

„Poate mă doare totul, dar nu aș fi putut lipsi de la petrecerea burlăcițelor ce e dată în cinstea celei mai bune prietene.”, a adăugat artista.

Deși este neclar încă dacă se referă la durerea fizică sau psihică, se pare că nimic nu o doboară pe cântăreață.

Sursă: InStyle