News

Leo Iorga se luptă iar cu cancerul! Apelul familiei: ''Trebuie să luptăm împreună''

andreea voicu
February 7, 2019 15:32 PM

Leo Iorga trece din nou prin momente grele. Artistul în vârstă de 54 de ani a primit vestea că are o nouă tumoră canceroasă la plămâni.

Pe aceeasi temaAndreea Esca, despre salariul ei: "Asta e o legendă, ..."

Fostul solist al trupei Compact are nevoie de o nouă operaţie, după ce în urmă cu o săptămână a aflat că boala a recidivat.  Leo Iorga a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale din 2011.

”Prin cântecele sale, Leo ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani şi ani», se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta.

Leo Iorga se luptă cu cancerul de opt ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă, iar altă dată adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună“, a transmis familia artistului.

Leo Iorga se luptă iar cu cancerul!

Pentru a se opera din nou, Leo Iorga are nevoie de 70.000 de euro.

„Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas. În 2011 Leo a fost supus primei operaţii pentru extirparea unei tumori la plămân. Prima întrebare a lui Leo adresată medicului, după ce şi-a revenit din anestezie, a fost «Când pot să cânt?». Şi după şase luni a urcat pe scenă.

Dar boala a recidivat, au apărut metastaze – la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămân. A trecut prin multe intervenţii chirurgicale şi le-a suportat cu încredere şi curaj. A suportat stările chinuitoare date de chimioterapie, a încercat şi varianta vaccinului cubanez, a făcut şi imunoterapie. Dar nimic din toate astea nu l-a ţinut departe de scenă şi de publicul care îl iubeşte. Poate că dragostea oamenilor (familie şi fani) i-a dat forţa de a merge mai departe şi de a încerca pe propriul corp orice“, se arată în anunţul postat pe Facebook.