News

Lili Sandu îi ia locul Ilincăi Vandici! Ce emisiune va prezenta vedeta

nicoleta.ispasescu
January 10, 2019 10:26 AM

Având în vedere că au reînceput filmările pentru „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici nu poate sa fie prezentă fizic în două locuri. Prin urmare, Lili Sandu îi va lua locul Ilincăi la „Fan Arena”.

La sfârșitul anului trecut, Lili Sandu pășea pentru prima dată în platoul emisiunii „Fan Arena”, nu doar în calitate de invitat, ci și de prezentatoare.

Dacă la început nu se știa sigur cum vor decurge lucrurile, acum nu mai este niciun dubiu.

Lili Sandu îi ia locul Ilincăi Vandici! Vedeta va prezenta „Fan Arena”

Dacă până acum exista o pauză destul de mare între sezoanele „Exatlon”, anul acesta producătorii de la Kanal D au hotărât să revină cu reality-show-ul, la nici o lună după finala sezonului 2.

Dar, această decizie a atras după sine anumite schimbări.

Ilinca Vandici, moderatoarea „Fan Arena”, o transmisie live în care sunt prezentate detalii de culise de pe platoul din Republica Dominicană, a reînceput filmările pentru „Bravo, ai stil” și, fizic, nu are cum să fie prezentă în două locuri.

Lili Sandu a fost prima decizie a celor de la KanalD atunci când s-au gândit pe cine să aleagă în locul Ilincăi.

Deloc străină de show, fiind una dintre cele mai apreciate concurente de la „Exatlon” în sezonul al doilea, Lili Sandu a avut posibilitatea să testeze reacția fanilor și din postura de coprezentatoare temporară a emisiunii „Fan Arena”, anul trecut.