News

Loredana Groza, probleme cu greutatea? Artista a pus câteva kilograme în plus

Verdict.ro
February 13, 2019 10:46 AM

Loredana Groza pare să fi pus câteva kilograme în plus. Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, artista a vorbit despre musicalurile celebre din care va face parte în perioada ce urmează.

Loredana Groza, probleme cu greutatea? 

„Eu sunt cea care trebuie să pună punctul pe „i”. Să aduc în atenția telespectatorilor și a celor 100 ceea ce căutăm noi, ceea ce este important să găsim în concurenții care vin în față. Cântă acum cu mine nu este doar un show despre voce, ci un show în care trebuie să fii un performer total”, a spus vedeta despre lansarea noului proiect pe care îl pregătește.

Artista a pus câteva kilograme în plus

Loredana Groza pare să fi luat proporții! Artista încearcă totuși să aibă grijă de trupul ei și de alimentația pe care o are. Fanii cântăreței i-au atras atenția că intervențiile pe care și le-a făcut la nivelul feței nu arată deloc natural.

Eşti minunată, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetică pentru că în curand o să întrebam unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânară şi nici mai frumoasă.

Ascultă un sfat de la cineva care te iubeşte pentru ceea ce eşti şi pentru talentul tău. Rămâi Loredana”