News

Meghan Markle a oferit primul ei discurs în calitate de membru al Familiei Regale

adelina.duinea
September 21, 2018 15:50 PM

Recent, Meghan Markle a oferit primul ei discurs în calitate de membru al Familiei Regale Britanice. De la faimoasa sa nuntă și până acum, Meghan și-a propus să se implice în cât mai multe proiecte personale. Iar, prin proiecte personale ne referim la acțiuni organizate de Ducesă în scopuri caritabile.

Pe aceeasi temaAșa călătorește Meghan Markle pentru a nu fi recunoscută!

Cu doar câteva zile în urmă, Meghan a lansat o carte de bucate, primul ei proiect solo de când a devenit Ducesă de Sussex. Meghan a ales să lanseze cartea în scop caritabil, pentru ajutarea victimelor rămase în urma incendiului din Grenfell Tower.

Meghan Markle a oferit primul ei discurs în calitate de membru al Familiei Regale

Ducesa de Sussex a pus bazele cărții de bucate intitulate „Together: Our Community Cookbook”. Inițiativa a fost luată la începutul lunii ianuarie, când Meghan a vizitat de câteva ori comunitatea victimelor, gătind pentru aceștia, cot la cot cu voluntarii.

Lansarea cărții a marcat și primul discurs al Ducesei în calitate de membru al Familiei Regale Britanice.

Ducesa de Cambridge, cumnata lui Meghan, a oferit primul ei discurs în calitate de membru al Familiei Regale în 2012 la „East Anglia Children’s Hospice”. Discursurile celor două au avut destul de multe în comun. Cel mai important, însă, ambele discursuri au pus un puternic accent pe cauzele caritabile.

Cu toate acestea, între cele două au existat și câteva diferențe cheie.

Iată ce diferențe există între cele două!

Prințul William a ratat marele discurs al lui Kate, în timp ce Prințul Harry a fost alături de Meghan în primul ei proiect solo

În timp ce Harry a fost alături de Meghan pentru a o sprijini în primul ei proiect solo, William nu a putut fi prezent la susținere primului discurs al lui Kate. Ducesa de Cambridge a și menționat regretul pe care l-a simțit știind că William nu va fi acolo.

„M-ați făcut să mă simt extrem de bine-venită și onorată să mă aflu în acest loc minunat. Sunt doar tristă că William nu-mi poate fi azi alături. I-ar plăcea aici!”, a spus ea zâmbind.

Meghan a renunțat la notițe spre deosebire de Ducesă

Kate a fost așezată pe un podium de unde s-a folosit de notițe pentru a-și prezenta discursul. Spre deosebire de ea, Meghan și-a susținut discursul fără niciun ajutor.

Mai mult ca sigur, însă, cele două și-au repetat discursurile înainte de a le rosti în public. Nu trebuie să uităm nici că Meghan Markle a fost actriță și este mult mai obișnuită cu vorbitul în public decât Ducesa de Cambridge.

Ambele au oferit mulțumiri pentru susținere și implicare

Meghan le-a mulțumit femeilor din Hubb Community Kitchen, editurii și echipei Palatului Kensington spunând că este „recunoscătoare în primul rând pentru că acesta este primul ei proiect”. Kate a mulțumit ospiciului „nu doar pentru acceptarea ei ca reprezentant, ci mai ales pentru invitația făcută”.

Locațiile au fost foarte diferite

Evenimentul lui Meghan a avut loc într-un cort amenajat pe teritoriul Palatului Kensington, în timp ce discursul lui Kate a fost susținut la un centru pentru copii.

Ambele discursuri au fost extrem de inspiraționale

Meghan a vorbit despre faptul că își dorește ca acest proiect să celebreze ceea ce îi unește pe oameni, nu ceea ce îi divide.

Iar Kate a vorbit despre cum centrul de plasament are scopul de a oferi o sanșă copiilor la avea o familie și de a cunoaște sentimente de iubire și speranță.

Tu ce discurs preferi? Iată-le pe cele două: