News

Meghan Markle va colabora cu revista britanică Vogue?

andreea voicu
June 12, 2019 16:22 PM

În aceste momente, Meghan Markle se află în concediu de maternitate, însă curând își va relua îndatoririle regale. Prima sa ieșire oficială în public a fost pe 8 iunie, când a participat la parada Trooping the Colour.

Pe aceeasi temaFotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry care a cucerit internetul

De când a devenit soția Prințului Harry, în mai 2018, Meghan Markle este în centrul atenției la fiecare eveniment, iar cei mai mulți o consideră o adevărată sursă de inspirație din punct de vedere vestimentar.

Meghan Markle va colabora cu revista britanică Vogue?

Colaborările, însă, nu au întârziat să apară. Se pare că Meghan Markle va lucra pentru ediția britanică a revistei Vogue la editarea unor articole de modă. Mai ales că Ducesa are experiență în mediul online.

La câteva luni după ce a început să iasă cu prințul Harry, Meghan Markle și-a închis blogul ‘The Tig’. Megan Markle a scris pe blogul său, ultima postare, anunțând că acesta va fi închis, iar apoi a șters toate postările anterioare și fotografiile care erau în arhivă.

Conform Cosmopolitan, Meghan Markle va începe din septembrie să scrie pentru revista Vogue din Marea Britanie. Munca sa va presupune stabilirea tendințelor fashion pentru toamnă și iarnă. De asemenea, acesta nu este singurul lucru de care se va ocupa Ducesa de Sussex. Ea va avea și o rubrică de opinii.

Dar surpriza nu se oprește aici. Meghan Markle va realiza o ședință foto cu soțul său, Prințul Harry, și fiul lor, Archie, iar imaginile vor fi publicate în ediția britanică a celebrei reviste Vogue. Fotografiile vor fi făcute la reședința lor de pe domeniuș Windsor, Frogmore Cottage.

Vogue este o revistă de modă şi lifestyle publicată în 18 ţări de editorul Conde Nast Publications. A fost lansată în 1892 de Arthur Baldwin Turnure. După moartea lui, la conducere a venit Conde Nast. Din 1973, Vogue a devenit o revistă lunară care abordează un subiect specific din domeniul modei și al designului.