News

Mihai Morar, îndrăgostit de soția lui la fel ca în prima zi!

adelina.duinea
October 11, 2018 10:20 AM

Mihai Morar și soția lui, Gabriela Morar, sunt împreună de 12 ani! Cu toate acestea, Mihai este îndrăgostit de soția sa la fel ca în prima zi. Recent, prezentatorul TV a împărtășit o întâmplare haioasă care ne face să credem în iubirea din basme.

Pe aceeasi temaDelia a vorbit sincer despre relația pe care o are cu tatăl ei

„CE TE MAI SURPRINDE LA EA DUPĂ ATÂȚIA ANI…?” Retorică întrebare. Am să vă povestesc o întâmplare. Deși, poate, nimic nu e întâmplător. Azi, la prânz, ne-am dat întâlnire. Nu asta e întâmplarea.

Eu plec prea devreme dimineața din casă. O las dormind, deși știu sigur că nu poate dormi de târâiala mea matinală prin casă. În orice caz, nu mă vede când plec. În 90 din 100 de zile plec în tricouri uni, albe sau negre. Ea, de fel, nu poartă haine negre. 

Și ne-am văzut, cum vă ziceam, la prânz, la cafenea. Amândoi purtând tricourile cu Albă ca Zăpada. Niciunul dintre noi nu l-a mai îmbrăcat de luuuuni de zile. Azi, pentru restul lumii, am fost cuplu-uniformă. Știți și voi, cuplurile alea studiate, asortate până la detaliu, care când nu pozează pentru societate, pozează pentru Instagram. Pentru noi doi, însă, a fost o întâmplare.

Chiar dacă azi nu ne-a crezut nimeni, noi încă mai credem în noi și că, poate, nimic nu e întâmplător.”