News

Miley Cyrus s-a despărțit de iubit! De ce a renunțat la Liam Hemsworth

andreea voicu
July 19, 2018 12:45 PM

Despărțire șoc în showbiz! Miley Cyrus, în vârstă de 25 de ani, și iubitul ei, Liam Hemsworth, s-au separat chiar înainte de nuntă.

Conform Daily Mail, se pare că motivul principal al despărțirii a constat în faptul că solista nu era pregătită să devină mamă.

Apropiații celor doi au dezvăluit că cei doi au avut numeroase certuri pe acest subiect și, într-un final, au decis să anuleze planurile de căsătorie.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, iar în 2012 s-au logodit.

”El își dorea copii și mai voia să amâne momentul pentru a-și forma o familie, însă Miley încă nu își dorește acest lucru. Liam este foarte rănit”, au precizat surse din apropierea celor doi amorezi.

Mai mult de atât, Miley a fost atât de afectată de ruperea logodnei, încât și-a șters toate pozele de pe contul de Instagram.

Nu este pentru prima dată când aceștia se despart. În urmă cu câțiva ani, Miley și Liam au pus punct relației, din cauza faptului că artista a mers la o petrecere și nu a purtat inelul de logodnă.

”Miley și Liam s-au despărțit. Ei îi place să petreacă foarte tare, iar asta a devenit o problemă pentru el”, mărturiseau prietenii lor la vremea respectivă.